WEBDESIGN

Bent u toe aan een eigentijdse, doeltreffende website, die feilloos weerspiegelt wie u bent als ondernemer en bedrijf, en wat u uw relaties te bieden hebt? Image2day ontwerpt en ontwikkelt (smartphone-vriendelijke) websites geheel op maat en naar de wensen van u, als klant.

Onze kennis is UW succes!

Uw laatste adres voor uw eerste en blijvende online succes!

E-COMMERCE

Wilt u een online winkel starten? En uw concurrenten ver achter u laten? Image2day ontwerpt en ontwikkelt (smartphone-vriendelijke) webshops, die functionaliteit, uitstraling en de beste technische eigenschappen combineren, waardoor u met plezier kunt werken aan het opbouwen van uw klantenkring.

WORDT UW WEBSITE GEVONDEN?

Razendsnel opduiken vanuit een zee aan collega-bedrijven is voor veel ondernemers slechts een droom; voor onze relaties is dit realiteit. Het geheim van Image2day… wij zijn zakelijk gezien opgegroeid (sinds 1994) met Internet voor het grote publiek, en weten mede hierdoor alle ins en outs van zoekmachineoptimalisatie (SEO).
wpx-hosting

SNELST GETESTE HOSTING

Image2day biedt hosting aan op de snelste server ter wereld, die speciaal gericht is op websites met WordPress als CMS.

Dit betekent onder meer dat uw site of webshop in no time in beeld verschijnt, vele malen sneller dan via andere hosting providers, waardoor u het geduld van uw potentiële klanten niet op de proef stelt en hun aandacht vasthoudt.

De kosten voor een hostingpakket op maat start bij €120 per jaar.
databaserocketlayers