Woocommerce WebShop

Woocommerce WebShop

Woocommerce is een platform voor het bouwen van e-commerce websites met behulp van WordPress. Het is een prijswinnende e-commerce plugin die kan worden gebruikt om alles te verkopen, aan iedereen, overal. Of u nu een professional bent of een individu met een kleine internetwinkel, het kan uw verkoopbehoeften aan.

Woocommerce webshop op maatWooCommerce is een populaire open source e-commerce oplossing die meer dan 45% van alle online winkels aandrijft. Dat zijn een hoop potentiële klanten voor uw bedrijf, en de beste manier om hiervan te profiteren is door een op maat gemaakte webshop te maken met WooCommerce. Image2day heeft inmiddels ruime ervaring in het ontwikkelen van op maat gemaakte e-commerce oplossingen met Woocommerce. Wij hebben al vele succesvolle Woocommerce webshops gebouwd voor onze klanten en zouden dit ook graag voor jou doen.

De voordelen van een woocommerce webshop opgesomd:

Gebouwd op WordPress
Zeer eenvoudig en schaalbaar uit te breiden
Gratis in aanschaf en geen maandelijkse kosten
WooCommerce is de snelst groeiende e-commerce oplossing
Simpel in gebruik
Verkoop zowel fysieke als digitale diensten en producten
Schaalbaar en in eigen beheer
Simpele en uitgebreide rapportage

De voordelen van een woocommerce webshopIn de loop der jaren is WooCommerce een populaire optie geworden voor ontwikkelaars die op zoek zijn naar een op WordPress gebaseerd alternatief voor andere e-commerce platformen zoals Magento of Shopify. WooCommerce nu geïnstalleerd op meer dan vijf miljoen websites, waardoor het de meest populaire e-commerce software in de wereld is. Niet alleen is het gratis, maar het is ook open source, waardoor het heel gemakkelijk aan te passen is.

Het e-commerce platform WooCommerce stelt u in staat om fysieke en virtuele producten te verkopen via uw eigen WordPress website. Deze flexibiliteit maakt het gemakkelijk om zowat alles online te verkopen.

Dit is waar een woocommerce webshop bij ons aan moet voldoen:Een standaard Woocommerce installatie voldoet niet aan de behoefte van ieder bedrijf. Image2day heeft daarom zijn expertise in de loop der jaren uitgebreid om het hele proces van een goede functionele Woocommerce webshop te optimaliseren.

Waar moet een Woocommerce webshop minstens aan voldoen?

Snelheid: Je WooCommerce webshop moet razendsnel zijn. Dit is zeer belangrijk, omdat ruim 60% van de website bezoekers de pagina verlaat als het langer dan 2 seconden duurt voordat de pagina geladen is. Bovendien is dit een van de vereiste van Google vanaf mei 2021. Dus website snelheid optimalisatie is een must geworden.
Organische vindbaarheid (SEO): Uw webshop verschijnt niet toevallig in de zoekresultaten van een zoekmachine. Zoekmachines doorzoeken het web en maken een lijst van alle beschikbare inhoud. Uiteraard zorgen wij ervoor dat door een uitgekiende zoekmachine optimalisatie uw Woocommerce webshop zo hoog mogelijk in de zoekresultaten terecht komt.
Responsive: In het jaar 2021 waarin de meerderheid van de mensen Internet raadpleegt via een mobiele telefoon of tablet is het een het must dat uw Woocommerce webshop voldoet aan responsive webdesign.
Techniek: Met een paar simpele aanpassingen aan uw webshop valt er vaak al heel wat winst te behalen. Wij verbeteren de snelheid van uw Woocommerce webshop met de best beschikbare technieken, en willen u hier ook vooraf, kosteloos advies voor geven als u dat wilt. Onze experts zullen uw website analyseren en een plan maken om deze te verbeteren, zodat u de laadtijd kunt verbeteren en uw website sneller kunt maken.

Mogen wij uw woocommerce webshop ontwikkelen?Image2day is een gespecialiseerd webbureau uit Heiloo dat maar één ding doet: het maken van geweldig uitziende, goed functionerende E-commerce sites met behulp van Woocommerce. We zijn actief met het Internet sinds 1994 en ons bedrijf bestaat dit jaar 23 jaar!

Sinds onze start hebben we meer dan 100 succesvolle websites & webshops gemaakt voor klanten in Nederland. We weten door onze lange ervaring wat inmiddels werkt en wat niet werkt, dus je kunt er zeker van zijn dat als je met ons samenwerkt, je de best mogelijke resultaten krijgt. Bovendien zult u in staat zijn om uw eigen webshop gemakkelijk te beheren. Wij maken hier zelfs op maat gemaakte instructie video’s voor.

Meer informatie over een woocommerce webshop?We begrijpen heel goed dat u niet af kunt gaan van mooie verhalen op een website. Onze voorkeur gaat daarom altijd uit om eerst een vrijblijvende afspraak met elkaar te maken onder het genot van een heerlijke espresso. Dan horen wij graag wat de wensen zijn voor de online activiteiten van uw bedrijf. Neem vrijblijvende contact met ons op!