MEEST RECENTE OPDRACHT

SEEDORF GROUP

Contrary to popular belief, Lorem Ipsum is not simply random text. It has roots in a piece of classical Latin literature from 45 BC, making it over 2000 years old.
GA NAAR WEBSITE
SEEDORF GROUP
REMCO BORSATO
OPRICHTER IMAGE2DAY
SINDS 1994
GEBRUIK ZIJN ERVARING!
MAAK VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK

Over oprichter Remco Borsato

Eigenaar en oprichter van Image2day, Remco Borsato, heeft aan de wieg gestaan van het Internet als tool voor het grote publiek. In Nederland was hij degene die als pionier startte met de verkoop van domeinnamen en met het maken van websites via zijn toenmalige werkgever WebGuide. In de tijd dus dat zelfs de grootste bedrijven nog geen idee hadden van de noodzaak van een eigen domein.

Deze inmiddels 26 jaar ervaring is goud waard, en deelt Remco en zijn team graag met de huidige en toekomstige relaties van Image2day.

Uw zoektocht naar een betaalbare en uiterst functionele website/webshop, die zeer eenvoudig zelf te onderhouden is, eindigt hier bij uw Internet-expert Image2day.
Neem contact op

Overstijg de massa

Image2day kenmerkt zich door persoonlijke betrokkenheid en 100% toewijding. Deze instelling in combinatie met onze expertise – sinds 1994 opgebouwd – staat garant voor succes. Met onze professionele mix van maatwerk-strategie, branding, online marketing en een onweerstaanbare, functionele website en/of webshop tillen wij uw bedrijf naar een hoger niveau. Uw vraagstukken zien wij als kansen dankzij onze creatieve inzet van digitale marketing.

Image2day is zowel sparringpartner op beleidsniveau als uitvoerende op de terreinen content creatie, copywriting, e-commerce en webdesign. Wij zijn meer dan een communicatie- en ontwerpbureau; Image2day zorgt ervoor dat meteen bij de eerste online (her)presentatie van uw bedrijf en aanbod u de massa glansrijk overstijgt.
Een vliegende start of een boost voor uw draaiende bedrijf is onze persoonlijke uitdaging. Onze bijdrage hieraan ligt op het terrein van effectieve, digitale marketing. Van een klein advies tot een groots traject; wij nemen alle tijd om u, uw bedrijf en de wensen van uw relaties en klanten te leren kennen. Alleen dan kan ons team van commerciële, creatieve en technische vakmensen uw bedrijf naar een hoger niveau tillen.

Wij komen met frisse ideeën en de jongste technieken voor uw nieuwste website of -shop. We wisselen met u van gedachten over het verder ontwikkelen van uw zakelijke identiteit. Met u verstevigen we uw merk. Dankzij SEO brengen we uw bedrijf onder de aandacht van uw doelgroep. Tijdens een kop koffie sparren we gezamenlijk over de implementatie van uw marketingstrategie. Deze voorbeelden schetsen onze passie; nauwe samenwerking met onze opdrachtgever, ieder vanuit eigen expertise, en zo de specifieke talenten bundelen tot één sterk team dat de bedrijfsdoelstellingen overtuigend behaalt. Uw uitdaging is de missie van ons team.

Wat nu?

Wij begrijpen wat voor uw bedrijf, uw merk, werkt. Geef ons team van zeer professionele vakmensen alle vrijheid én uw vertrouwen, en wij gaan met u en voor u aan de slag!

Koffie?

Wat ons betreft nodig wij u uit voor een lekkere espresso en bespreken we de mogelijkheden voor UW bedrijf!
Copyright © 2020 Image2day.nl