onderhuodsbeurt voor uw website

Wordpress
Onderhoudsabonnement

Een website opleveren is één ding, ervoor zorgen dat deze in de toekomst op de zelfde manier BLIJFT functioneren is iets anders. Dan komt onderhoud aan een website ter sprake.

Wordpress is voortdurend in ontwikkeling. Er komen vaak nieuwe updates uit. Kleine updates met noodzakelijke beveiligingsupdates, maar ook grote updates waarin hele nieuwe functionaliteiten zitten. Het is verstandig deze updates bij te houden.

Onze aanpak

Wanneer updates en noodzakelijke maatregelen ten behoeve van beveiliging achterblijven, dan kan er eenvoudig worden ingebroken. Dat is voor elke software eigenlijk zo.

Daarom bieden wij onderhoudsabonnementen aan met als doel om de performance van websites te optimaliseren en tegelijkertijd kwaadaardige malware en aanvallen van buitenaf te vermijden.
bestel ondehoudsabonnement

Een gerust gevoel...

Image2day biedt het website onderhoudsabonnement aan. Al het technische website onderhoud en alle WordPress, Thema & plugin updates zijn inclusief bij het onderhoudsabonnement.

Je komt nooit voor verrassende onderhoudskosten te staan. Je weet waar je aan toe bent en het onderhoud van je website is gewoon goed geregeld. Simpel, zonder zorgen en tegen vaste kosten.

Wat nu?

Wij begrijpen wat voor uw bedrijf, uw merk, werkt. Geef ons team van zeer professionele vakmensen alle vrijheid én uw vertrouwen, en wij gaan met u en voor u aan de slag!

Koffie?

Wat ons betreft nodig wij u uit voor een lekkere espresso en bespreken we de mogelijkheden voor UW bedrijf!
Copyright © 2020 Image2day.nl