Waarom
IMAGE2DAY?

Eigenaar en oprichter van Image2day, Remco Borsato, heeft SINDS 1994 aan de wieg gestaan van het Internet als tool voor het grote publiek. In Nederland was hij degene die als pionier startte met de verkoop van domeinnamen en met het maken van websites via zijn toenmalige werkgever WebGuide. In de tijd dus dat zelfs de grootste bedrijven nog geen idee hadden van de noodzaak van een eigen domein. Deze inmiddels 27 jaar ervaring is goud waard, en deelt Remco en zijn team graag met de huidige en toekomstige relaties van Image2day. Uw zoektocht naar een betaalbare en uiterst functionele website/webshop, die zeer eenvoudig zelf te onderhouden is, eindigt hier bij uw Internet-expert Image2day.

Overstijg de massa

Image2day kenmerkt zich door persoonlijke betrokkenheid en 100% toewijding. Deze instelling in combinatie met onze expertise – sinds 1994 opgebouwd – staat garant voor succes. Met onze professionele mix van maatwerk-strategie, branding, online marketing en een onweerstaanbare, functionele website en/of webshop tillen wij uw bedrijf naar een hoger niveau. Uw vraagstukken zien wij als kansen dankzij onze creatieve inzet van digitale marketing.

Image2day is zowel sparringpartner op beleidsniveau als uitvoerende op de terreinen content creatie, copywriting, e-commerce en webdesign. Wij zijn meer dan een communicatie- en ontwerpbureau; Image2day zorgt ervoor dat meteen bij de eerste online (her)presentatie van uw bedrijf en aanbod u de massa glansrijk overstijgt.

Onze aanpak

Een vliegende start of een boost voor uw draaiende bedrijf is onze persoonlijke uitdaging. Onze bijdrage hieraan ligt op het terrein van effectieve, digitale marketing. Van een klein advies tot een groots traject; wij nemen alle tijd om u, uw bedrijf en de wensen van uw relaties en klanten te leren kennen. Alleen dan kan ons team van commerciële, creatieve en
technische vakmensen uw bedrijf naar een hoger niveau tillen.

Wij komen met frisse ideeën en de jongste technieken voor uw nieuwste responsive website of –Woocommerce webshop. We wisselen met u van gedachten over het verder ontwikkelen van uw zakelijke identiteit. Met u verstevigen we uw merk. Dankzij een doeltreffende zoekmachine optimalisatie brengen we uw bedrijf onder de aandacht van uw doelgroep. Tijdens een kop koffie sparren we gezamenlijk over de implementatie van uw marketingstrategie.

Deze voorbeelden schetsen onze passie; nauwe samenwerking met onze opdrachtgever, ieder vanuit eigen expertise, en zo de specifieke talenten bundelen tot één sterk team dat de bedrijfsdoelstellingen overtuigend behaalt.

Image2day heeft al veel starters én gevestigde bedrijven uitgedaagd om boven verwachting te presteren. Uw geslaagde start of volgende niveau is eenvoudig haalbaar dankzij onze expertise, creatieve aanpak en grote betrokkenheid bij uw online activiteiten. Of we nu werken aan uw marketingstrategie, e-commerce of maatwerk website; het draait allemaal om een geslaagd eindresultaat. Uw uitdaging is de missie van ons team.