wordpress-hosting

WordPress Hosting

Image2day biedt Wordpress hosting aan op de snelste server ter wereld, die speciaal gericht is op toepassingen met Wordpress. Dit betekent onder meer dat uw site of shop in no time in beeld verschijnt, vele malen sneller dan via andere hosting leveranciers, waardoor u het geduld van uw potentiële klanten niet op de proef stelt en hun aandacht vasthoudt.

Extreem snelle WordPress hostingAls u kiest om een WordPress hosting te gebruiken is het verstandig om bij het volgende stil te staan: Zijn de servers geoptimaliseerd voor het WordPress CMS? Wij kunnen deze vraag met een volmondig JA voor u beantwoorden! Als u gebruikt maakt van ons WordPress hosting pakket bent u verzekerd van een Optimized LiteSpeed SSD server en GRATIS CDN.

Gratis migratie naar onze WordPress hostingStaat uw WordPress website bij een andere hosting provider? Geen probleem. Als u voor onze WordPress hosting kiest en gebruik maakt van ons WordPress onderhoud abonnement, dan migreren wij uw website KOSTELOOS naar onze server! Het enige dat u hoeft te doen, is ons uw admin-gegevens van uw WordPress-installatie doorgeven, evenals mogelijk uw FTP-gegevens. Aansluitend halen wij uw bestanden op en exporteren we de database.

Hoe zit het met de backup en veiligheid van uw WordPress hosting pakket?Onze geavanceerde en geautomatiseerde anti-DDos bescherming maakt onderdeel uit van ons WordPress hosting pakket. Dagelijks maakt deze tool een backup van uw website/webshop. U hoeft hier dus niets voor te doen. Image2day staat 24/7 garant voor de beveiliging van uw site/shop!

Geoptimaliseerde WordPress hosting voor 19,95 per maand.Wij bieden maar 1 hosting pakket aan waar alles al in zit ;-)

Altijd inbegrepen:

24 uur per dag support (ook in de weekenden)
1 backup per dag
CDN inbegrepen
Hack-vrij garantie*
Webmail
Gratis migratie

Specificaties:

Server: Litespeed
Werkgeheugen: 512MB
Opslag: 1GB
Processor: 1vCPU

Meest gestelde vragenOver onze WordPress hosting

Wat is CDN en waarom is het inbegrepen in het WordPress onderhoud abonnement?

Wist u dat het internet niet alleen maar een aaneenschakeling van buizen is? Geloof het of niet, maar het World Wide Web heeft een fysieke infrastructuur, compleet met nodes, routers, switches en kabels, net als onze wegen en telefoonlijnen. Content delivery networks (CDN’s) zijn de snelwegen, secundaire wegen en secundaire wegen van het internet, die ervoor zorgen dat uw webpagina’s snel en gemakkelijk kunnen worden geladen. CDN’s zijn echter niet alleen voor grote bedrijven. Maar ook uw bedrijf kan profiteren van een geoptimaliseerd CDN om de prestaties van uw website en de klanttevredenheid te verbeteren.

Ik wil iets aanpassen aan mijn website, doen jullie dit ook?

In ons WordPress hosting pakket zorgen wij voor uiteraard voor de hosting, technisch onderhoud, beveiliging en optimalisatie van uw WordPress site. Als u de tekst of afbeeldingen wilt wijzigen of pagina’s wilt toevoegen, kunnen wij u hierbij zeker helpen. Kleine aanpassingen maken we meestal gratis. Voor grotere klussen en geregelde aanpassingen op uw website kunnen we speciaal voor u een onderhoudsabonnement afsluiten (voordeliger) of als u dat wilt kan hiervoor een gepaste offerte voor gemaakt worden.

Wat is het additionele WordPress onderhoud abonnement?

WordPress websites/webshops hebben regelmatig onderhoud nodig. Er worden bijvoorbeeld voortdurend bijgewerkte versies van WordPress, thema’s en plug-ins uitgebracht om ervoor te zorgen dat uw website stabiel en veilig is. We plannen regelmatig onderhoudswerk in en zorgen ervoor dat we alleen updaten als alle componenten compatibel zijn met elkaar. Zo is uw website altijd snel, veilig en up-to-date. Gezien het belang hiervan raden we dit ook ten zeerste aan. Op onze pagina WordPress onderhoud abonnement kunt u alle voordelen hiervan lezen.

Onderhouden jullie ook websites die niet gehost worden door Image2day?

Dit is helaas niet mogelijk. We onderhouden alleen websites die door ons worden gehost op onze server. Alleen zo kan de kwaliteit constant worden gehouden. Mocht de website uitvallen of is uw e-mail niet bereikbaar dan hopen wij u ook te kunnen helpen, mocht de website niet door ons worden gehost is dat natuurlijk een stuk lastiger. Stabiele en snelle LiteSpeed ​​hosting met NVMe opslag maakt deel uit van elk WordPress hosting pakket, en indien nodig verhuizen we ook jouw site, mail en domein naar kosteloos naar Image2day.

Wie doet het onderhoud?

Bij Image2dat staan ​​we voor kwaliteit & stabiliteit van ons netwerk en uw website, en alleen door onderhoud door Image2day-technici kunnen we die kwaliteit & stabiliteit garanderen. Of het nu gaat om plug-in-updates, het debuggen van thema’s of het direct ondernemen van actie bij een website-uitval; ons team is 24/7 beschikbaar!

Hoe lang zit ik vast aan mijn WordPress hosting abonnement?

Bij Image2day is de tijdsduur van uw abonnement gelijk aan de facturatie periode, deze bedraagt ​​minimaal 1 jaar. Na deze periode kunt u op elk moment opzeggen.

Toch nog vragen over onze WordPress hosting?We begrijpen heel goed dat u niet af kunt gaan van mooie verhalen op een website. Onze voorkeur gaat daarom altijd uit om eerst een vrijblijvende afspraak met elkaar te maken onder het genot van een heerlijke espresso. Dan horen wij graag wat de wensen zijn voor de online activiteiten van uw bedrijf.