website-snelheid-optimalisatie

Website Snelheid Optimalisatie

Een van de belangrijkste diensten van Image2day is website snelheid optimalisatie omdat een goede website snel en gemakkelijk te raadplegen is. Een website die er lang over doet om te laden of traag reageert, kan uw bezoekers frustreren, wat ertoe kan leiden dat ze uw site verlaten en nooit meer terugkomen. Hoe goed uw website presteert kan direct invloed hebben op het aantal bezoekers en inkomsten die deze genereert.
Google Core web vitals

Waarom juist NU uw website optimaliseren?Vanaf mei 2021 zal de zoekmachine Google “Core web vitals” gebruiken om de rangschikking van websites in zoekmachines te bepalen. Dit heeft Google eind 2020 bekendgemaakt. Volgens Google zal de nieuwe indexering van toepassing zijn op de snelheid van uw website. Google verklaarde ook dat de nieuwe indexering zal gelden voor alle websites. Uw website moet snel zijn. Echt snel – snel genoeg voor uw bezoekers om te gebruiken op trage internetverbindingen en snel genoeg voor zoekmachines om de site als mobiel vriendelijk te accepteren.

Hoe snel dan?

Google zegt dat een site met volledig responsive pagina’s die in 2 seconden of minder laden, als mobiel vriendelijk wordt beschouwd. Opmerkelijk is dat van de miljard mensen die het internet gebruiken, ongeveer 309 miljoen gebruikers websites bezoeken vanaf een mobiel apparaat.

Maar, mijn website is toch al snel?Als het gaat om een beoordeling van de prestaties van uw website, valt er vaak nog veel te verbeteren. Of het nu gaat om het aantal bezoekers per dag, het conversiepercentage van uw website, of de laadtijd van de pagina(s), de verschillende aspecten moeten worden gemeten en waar mogelijk verbeterd worden om zo ook tegemoet te komen aan Google “Core web vitals”.

Zonder uw website te optimaliseren zullen veel pagina’s uit de zoekresultaten verdwijnen het najaar van 2023Er zijn nog steeds traag ladende websites die het nog goed doen bij zoekresultaten en analistenrapporten. Dit zal nog van korte duur zijn als deze website niet snel worden geoptimaliseerd.

Focus uzelf in 2023 vooral op de snelheid van uw website!

Een van de grootste redenen waarom een website traag is, is het feit dat hij niet goed geoptimaliseerd is. Dit kan een zeer tijdrovend proces zijn en is voor de meeste leken zeer ingewikkeld. Dit is de reden waarom zo veel bedrijven er niet in slagen hun website te verbeteren, of het zelfs helemaal negeren..

Wat kan Image2day voor de snelheid en optimalisatie van uw website betekenen?Met een paar simpele aanpassingen aan uw website valt er vaak al heel wat winst te behalen. Wij verbeteren de snelheid van uw website met de best beschikbare technieken, en willen u hier ook vooraf, kosteloos advies voor geven als u dat wilt. Onze experts zullen uw website analyseren en een plan maken om deze te verbeteren, zodat u de laadtijd kunt verbeteren en uw website sneller kunt maken!

JA! Mijn website kan (weer) wat snelheid gebruiken!De snelheid van een website is afhankelijk van talloze factoren, welke factoren dat zijn voor de snelheid optimalisatie van uw eigen website of webshop willen we graag voor u onderzoeken. Wij leggen u graag uit wat wij doen bij de snelheid optimalisatie van uw website/webshop onder het genot van een heerlijke espresso!