wordpress-update-abonnement

WordPress Onderhoud Abonnement

Het doel van een WordPress onderhoud abonnement is om u gemoedsrust te geven over uw WordPress site. Het is een dienst die de updates van Wordpress, plugins en thema's voor u uitvoert om uw aanwezigheid online & uw website veilig te houden.
Wordpress zonder zorgen

WordPress zonder zorgen!Image2day zorgt voor optimale super snelle hosting en het onderhouden, optimaliseren en beheren van je WordPress website. Wij zijn dit jaar inmiddels 27 jaar actief met het Internet en weten als geen ander hoe wij het meeste uit uw WordPress website kunnen halen zodat u zich kunt concentreren op uw kostbare werk! Stap over naar het zorgeloze WordPress onderhoud abonnement bij Image2day en ervaar hoe snel en bovendien veilig je website kan zijn.

Wordpress Optimalisatie

UpdatesWordPress, plugins & thema

24 uur per dag WordPress support

Monitoring24/7 Uptime monitoring

Ithemes Security Pro beveiliging voor uw WordPress website

BeveiligingIthemes Security Pro

24 uur per dag ondersteuning voor uw WordPress website

HelpdeskPer Mail & Telefoon

Waarom een WordPress onderhoud abonnement?Het is voor een website die gebruik maakt van WordPress ESSENTIEEL om deze up to date te houden en gebruik te maken van ons WordPress onderhoud abonnement. Zowel WordPress, de plugins en thema’s worden voortdurend verbeterd en uitgebreid met nieuwe functionaliteiten. Om optimaal te blijven functioneren is het belangrijk om planmatig onderhoud te verrichten en WordPress, bijhorende plugins en uw thema regelmatig te updaten naar de nieuwste versie. Als je niet update kun je niet alle nieuwste functionaliteiten in deze CMS software gebruiken en zou je website makkelijk prooi kunnen worden van hackers. Dit kan verregaande gevolgen hebben.

Met een WordPress onderhoud abonnement houdt u uw website veilig.Om veiligheidsredenen is het beter om te zorgen dat je niet te ver achter raakt met de updates. WordPress is de meest populaire en stabiele CMS (Unicef, CNN, BMW gebruiken dit niet voor niets) en daardoor wordt het ook voor hackers een steeds interessanter doelwit. Hackers zoeken naar veiligheidslekken in WordPress en maken daar gebruik van om allerlei bestanden op uw website te zetten. Zo proberen ze verkeer van jouw website naar hun eigen websites om te leiden. Ze gaan hierbij zo subtiel te werk, dat je dit vaak niet eens opmerkt.

Dit soort gevaren worden door de makers van WordPress altijd snel opgespoord en hersteld. Na zo’n ‘reparatie’ komt er weer een nieuwe versie van WordPress uit. Regelmatig updaten van WordPress en een WordPress onderhoud abonnement afsluiten is dus heel belangrijk om je website veilig te houden. Niet upgraden is dus eigenlijk geen optie en vragen naar problemen vroeg of laat.

Dagelijkse backup van uw WordPress websiteHet is voor een website die gebruik maakt van WordPress ESSENTIEEL om deze up to date te houden en gebruik te maken van ons WordPress onderhoud abonnement. Zowel WordPress, de plugins en thema’s worden voortdurend verbeterd en uitgebreid met nieuwe functionaliteiten. Om optimaal te blijven functioneren is het belangrijk om planmatig onderhoud te verrichten en WordPress, bijhorende plugins en uw thema regelmatig te updaten naar de nieuwste versie. Als je niet update kun je niet alle nieuwste functionaliteiten in deze CMS software gebruiken en zou je website makkelijk prooi kunnen worden van hackers. Dit kan verregaande gevolgen hebben.

ithemes-security-pro-inbegrepen-in-wordpress-onderhoud-abonnement

Ithemes Security PRO inbegrepen in uw WordPress onderhoud abonnementAls extra laag bescherming voor uw website maakt Image2day gebruik van iThemes Security PRO. Deze plug-in kost jaarlijks 80 dollar, maar is standaard inbegrepen in ons WordPress onderhoud abonnement, ieder jaar opnieuw. Alleen dan kunnen we de veiligheid van jouw website écht waarborgen. Deze premium beveiliging heeft meer dan 30 modules waaronder: het detecteren wanneer een bestand wordt gewijzigd. Dit is uitermate belangrijk, omdat het niet opmerken wanneer er met een bestand wordt geknoeid moeilijk te traceren is.

Ook is standaard is de Google reCAPTCHA geïntegreerd. Je kan de website in een ‘afwezigheidsmodus’ zetten voor wanneer je geen constante updates aan je website uitvoert en het WordPress-dashboard voor alle gebruikers wil vergrendelen. Andere essentiële zaken zijn: bruteforce-beveiliging, het forceren van sterke wachtwoorden en tweestapsverificatie.

Fluent Forms Pro inbegrepen in uw WordPress onderhoud abonnementWP Fluent Forms is een WordPress plugin die de mogelijkheden van het standaard contactformulier uitbreidt door u in staat te stellen aangepaste contactformulieren te maken. Het ondersteunt ook aangepaste veld mapping en voorwaardelijke keuzes. De plugin is gebundeld met 11 veldtypen die u kunt gebruiken om uw formulier te maken, hoewel het veldtype volledig aanpasbaar is. Je kunt ook zo veel aangepaste velden toevoegen als je wilt. Bovendien is het responsive, wat betekent dat het zichzelf zal aanpassen op basis van de schermresolutie en media die uw bezoekers gebruiken.

fluent-forms-pro

JA! Sluit een WordPress onderhoud abonnement af!Jij kan jezelf volledig focussen op je werk, en wij waken over jouw website, met de nodige updates, firewall en premium modules houden wij de website veilig en werkend. Mocht er toch wat gebeuren, dan lossen wij het op!