Internet Diensten

Welkom bij Image2day, uw betrouwbare partner in internetdiensten sinds 1994! Stap binnen in onze digitale wereld waar ervaring, innovatie en klanttevredenheid samenkomen. Al bijna drie decennia lang zetten wij ons in voor het leveren van de meest effectieve en betrouwbare oplossingen voor uw online behoeften. Laat ons u meenemen op een reis door de tijd, waarin we u laten zien hoe we zijn gegroeid en geëvolueerd, en hoe we onszelf voortdurend opnieuw uitvinden om de nieuwste technologieën te omarmen.

Ons team van deskundige professionals staat klaar om u te helpen bij elke stap van uw digitale reis, of het nu gaat om webdesign, hosting, e-commerce of online marketing. Sluit u aan bij de velen tevreden klanten die ons hun vertrouwen hebben geschonken en ontdek zelf waarom we al bijna 30 jaar dé referentie zijn op het gebied van internetdiensten. Welkom bij Image2day - uw gateway naar digitaal succes!

Wij maken websites die ALTIJD voldoen aan alle mobiele mediaWat je ook doet, dit is de eerste indruk die je gaat maken als mensen je niet kennen. De eerste indruk is de laatste indruk, zoals ze zeggen. Het is dus belangrijk om een goede indruk te maken, en het eerste wat u wilt doen is uw site responsive maken. Mensen vinden het leuk als ze een site vanaf hun telefoon kunnen gebruiken, toch?

Bij Image2day maken we responsive websites die geoptimaliseerd zijn voor het mobiele media zoals uw smartphone of tablet. Dit zijn de apparaten die de meeste internetgebruikers zullen gebruiken om je website te bezoeken en het is van vitaal belang dat je website niet alleen gebaseerd is op responsive webdesign, maar ook geoptimaliseerd is voor deze apparaten. Dit is de sleutel om in de toekomst op het internet gevonden te worden.

De voordelen van responsive webdesign opgesomd:

Efficiency: één keer investeren
Responsive webdesign is op alle media goed te bekijken
Investering in de toekomst
Goed voor zoekmachine optimalisatie van uw website

Mooie website? Dan is het nu tijd voor de zoekmachine optimalisatieOok al is het 2021 en is Google veruit de meest gebruikte zoekmachine, sommige bedrijven weten nog steeds niet hoe ze hoog in de zoekresultaten van Google moeten komen. We hebben het niet over een plaats in de top 10 of zelfs top 20 van Google, we hebben het over een plaats bij de eerste zes resultaten. Het verschil tussen op de eerste pagina staan en op de tweede pagina is enorm: 24% van alle bezoekers gaat alleen naar de eerste pagina van Google’s zoekresultaten. 87% van de gebruikers komt nooit verder dan de eerste pagina.

Zoekmachines zoals Google worden steeds slimmer, en het wordt steeds moeilijker voor SEO-engineers om hun systemen te bespelen. Als het erom gaat uw website bovenaan de zoekresultaten te krijgen, moet u creatief zijn. Wij helpen u graag met de zoekmachine optimalisatie van uw website. Maak daarom een vrijblijvende afspraak en bespreek met ons de mogelijkheden tijdens het nuttigen van een heerlijke espresso!

Trage website? Google beloont snelle websites met een hogere positie in 2023!In een recente aankondiging heeft Google verklaard dat het websites die snel laden zal belonen met hogere rankings. Naar verluidt hebben pagina’s die sneller laden 3 keer meer kans om bezocht te worden, en de resultaten van Google zoekmachines zullen naar verwachting verbeteren.

Dit betekent kortom dat websites die sneller laden automatisch hoger zullen scoren in de zoekresultaten van Google. Wij helpen u natuurlijk graag de de website snelheid optimalisatie van uw bedrijfs website.

De snelheid van uw website wordt voornamelijk bepaald door de hosting die u gebruikt.Als u op zoek bent naar betaalbare, snelle hosting, dan bent u bij ons aan het juiste adres! Met onze snelle servers en betaalbare prijzen, zult u in een mum van tijd up and running zijn! Image2day biedt WordPress hosting aan op de snelste server ter wereld, die speciaal gericht is op toepassingen met WordPress. Dit betekent onder meer dat uw site of shop in no time in beeld verschijnt, vele malen sneller dan via andere hosting leveranciers, waardoor u het geduld van uw potentiële klanten niet op de proef stelt en hun aandacht vasthoudt.

Alles up and running, zorg dat het zo blijft!Het doel van een WordPress onderhoud abonnement is om u gemoedsrust te geven over uw WordPress site. Het is een dienst die de updates van WordPress, plugins en thema’s voor u uitvoert om uw aanwezigheid online & uw website veilig te houden.
Het is voor een website die gebruik maakt van WordPress ESSENTIEEL om deze up to date te houden en gebruik te maken van ons WordPress onderhoud abonnement.

Zowel WordPress, de plugins en thema’s worden voortdurend verbeterd en uitgebreid met nieuwe functionaliteiten. Om optimaal te blijven functioneren is het belangrijk om planmatig onderhoud te verrichten en WordPress, bijhorende plugins en uw thema regelmatig te updaten naar de nieuwste versie. Als je niet update kun je niet alle nieuwste functionaliteiten in deze CMS software gebruiken en zou je website makkelijk prooi kunnen worden van hackers. Dit kan verregaande gevolgen hebben.

De voordelen van een WordPress onderhoud abonnement:

U kunt zich concentreren op uw werk, wij nemen de updates van WordPress, plugins en thema uit handen.
24/7 monitoring van uw website
Inclusief premium plugins zoals: Ithemes Security Pro, WP Rocket & Fluent Forms Pro.
Dagelijkse backup van uw website
Helpdesk 24/7

Vragen over de Internet diensten van Image2day?We begrijpen heel goed dat u zeker nog vragen zult hebben na het lezen van onze diensten, neem dan gerust vrijblijvende even contact met ons op zodat wij u kunnen helpen en wellicht snel samen een kop koffie drinken om dit samen te bespreken!